WCC avgjort

Har inte hunnit rapportera färdig innan nu vilket är lite sent. Här kommer ändå en rapport från fronten.

Vid 08:00 i morse avfyrades fyrverkerier i swim 62 i Solar Tackle delen av sjön för att markera slutet av 2013 World Carp Classic och kröna de segrande paret.
I år var det en speciella händelse, World Carp Classic vanns för första gången av en kvinnlig duo bestående av Lizette Beunders och Bianca Venemas från Holland. Det första kvinnliga paret någonsin att vinna en internationell Carp match och att vinna den största av dem alla är en otrolig bedrift och ett enormt bevis på kvaliteten på kvinnliga Karpmetare.
Lizette och Bianca var i topp i stort sett hela tävlingen och landade tillslut totalt 40 godkända karpar. De landade också 6 karpar under 5kg som var minimum gränsen och de tappade bara 5st. Slutvikten var på 366.5kg, ett fantastiskt resultat och största marginalen någonsin i WCC ner till Lee Jackson och Rob Tuff som kom på andra plats med 192,9kg.
Flickorna använde en blandning av Dynamite Baits nya Red Ammo, Tiger Nötter, hackade nötter och svart Amino groundbait.


The Champions

Vårat Svenska team Håkan och Jocke vann i sin sektion av sjön vilket i sig är en bedrift. Ett stort grattis till grabbarna för ett väl utfört uppgift!

Kommentarer

Populära inlägg