Pelagiskt miss-skytte

Varit ute på mitt första pass på pelagiskt gösfiske nu i dagarna! En fiskeform som blivit omåttligt populärt på mycket kort tid. Inte konstigt de! Att kunna följa ditt bete ner mot fisken, se hur denne reagerar och sen förhoppningsvis får man känna på ett duktigt stumhugg på  MYCKET kort lina. Vad mer kan man begära av en fiskeform!
I all enkelhet gav jag mig ut för att anfalla mitt feelgood-vatten i hopp om att hitta ett eko eller två. Jag kände viss tvivel om hur resultatet skulle bli utav att fiska pelagiskt i en sjö med maxdjup på 7meter. De visade sig att fisk gick de bra att hitta. Sen att stanna en båt med fören 1 meter högre än vattenytan, liten elmotor och vind va en annan sak.  För att beskriva dagen kort så ja, jag lyckades tillslut stanna på fisk, några va intresserade men ingen högg och jag glöm dricka kaffet och äta min mat!! 

Puls från början till sluta! 

Återkommer med fler pass inom kort hoppas vi på!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg