Förmiddagspass på Södra Sämsjön

Linus lurade ut mig på ett halvdagspass på Sämsjön idag. Det är nog det bästa som kunde hända mig då jag för första gången under ledigheten gick upp i tid och då tydligen slapp den huvudvärk som plågat mig de senaste två veckorna.

Metoden blev trolling med vobblers och gummibeten. Efter att ha misslyckats på djupbranterna kör vi ut mitt i sjön på mellan 25-30 meters djup och blandar bottenbeten med ytbeten. I ytan med 28 meter vattenpelare under, hugger första gäddan.
En fet gädda som väger in på 7kg. Gäddan högg på en Buster Jerk trollad med paravan. :)

Vi vänder upp och sneddar åt ett annat håll på djupet. Efter 30 min hugger det ytligt igen, nu med 29 meter vatten under vobblern. Upp kommer ytterligare en 7kg Gädda.


Härlig start på säsongen och avslut på ledigheten.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg