Test av ny å för Färna


Jag och Petri testade en ny å för oss på Färna förra helgen, båda två fick kontakt redan i första utlägget. Kunde inte börja bättre. Petri landade sin Färna,sen fick han komma och hjälpa mig då min fisk gått fast i en gren ca 2 meter ut i ån. Efter att förlängt håven till max kunde vi lossa den från grenen, var ingen jätte men vägde in på godkända 1800gr. vi fick ett gäng till i denna hölja men bara små.
Efter detta bestämde vi oss att flytta lite längre nedströms vilket visade sig vara ett klokt drag då vi fick ett gäng Färnor med topp på 2400gr 59cm.
Imorgon blir det ett nytt fiske i denna å. Fanns mängder med ställen som måste utforskas.

//Teemu

Kommentarer

  1. Mkt spännande med nya ställen. Ser ju ut att finnas potential i fiskarna dessutom.

    SvaraRadera
  2. Å vad jag väntar på dagens inlägg =)

    SvaraRadera
  3. Kul grabbar. Jag väntar också på dagens.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg