Helgen fiske

Jag och Benny gav oss ut på tur direkt efter jobbet på torsdags kvällen på jakt efter sutare väl framme vid sjön så sprang vi på några andra fiskare som antydde att fisket var trögt.

Efter att vi har haft ute våra grejer dryga 40 minuter så fick jag ett run. Och det som hade krokat sig på andra ändan var tungt och ursinnigt bilder av karpar flög i mitt huvud för nog för att sutare är starka men inte så här starka väl?....Det vissade sig att en gädda hade fattat tycke för min boille och boltat sig fast. C&R och några visdomen ord till gäddan.

20 minuter senare skrek det till i larmet igen och även denna gång var det nätt bra på andra sidan efter en stunds så hade vi fisken i håven. Vågen vissade 3375g  och fisken mäte 42.5 i omkrets och 58 cm lång. Detta är min första regfisk så detta var ju hur kul som helst och vadå trögt fiske vad snackade grabbarna i andra swimet om.

                                          Svårt att få en bra bild i nattens mörker.


Natten kom och gick och inget mer hända nått enstaka pip men inget mer än då det dröjde tills det då jag tvingade på Benny en boillie och då fick han äntligen ett run och fick land en sutare på runt 2500g.


Och efter detta åter tystnad det var först efter det att jag började köra med boillies som det började komma upp lite mer fisk.

Totalt så lyckades vi endast få upp 5 sutare men sånt är fisket fel bete fel plats fel väder vem vet.
Men med en reg fisk i ryggsäcken ska man inte klaga.
                                          En lite mindre model.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg