Helgens fiske

Somliga åka vida över i jakt på sin fisk själv har jag varit lite bekväm av mig och hållt mig i grann kommunen.
efter helgen slut hamnade jag väl på nio Idar , en färna , en snok och så fick ja se min första vilda bäver.
Kul att just få en färna på 2100g på just detta ställe då vad jag känner till så har ingen tidigare tagit en färna där.
Och så den där snoken som kom förbi simmande kunde  , kände mig tvingad att ta den i håven och få ett kort på den.Idarna varierade i storlek men roligast var nog när jag fick 3 idar som bestämde sig för att börja käka brödet som låg 1.5 meter ifrån mina fötter jag lär ha rört mig som en kameleont när jag vevade in spöt och försiktigt bet av feederkorgen för att kunna sätta på en bröd bit på kroken och landa fisken ovan. 

Gott att det snart är helgen igen tyvärr får fisket stå åt sidan då jag ska åka iväg och leka hårdrockare och kolla på Metallica. kanske att jag lägger med ett spö i bilen just in case.


Kommentarer

  1. Kul fiske. Det ger resultat att anpassa fisket efter omständigheterna. Bra jobbat.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg