Mygg , Myror och lite id.

Jag och Benny gjorde en dags tur på jakt efter id.
Allt började så bra med en fisk på ytbröd på första stället vi prövade. Där efter så tog vi oss en ordentlig promenad för att kolla efter nya platser att fiska men det var väldigt svårt att komma till. 3 timmar senare svettiga och besvikna över att vi inte hittade nått ställe som kändes rätt började vi om från början igen.
Jag lyckades lura upp en fin fisk på 2225g precis framför fötterna på mig.
5 minuter senare landade Benny denna vackra fisk på 2600g


På slutet av dagen gav Benny sig iväg för att se om han kunde komma ner till ån på nått nytt ställe 5 minuter senare kom han springade men en ny fisk , och sa att jag skulle komma bort och pröva jag med.
Sagt och gjort fisken som gick på min bröd bitar lyckades snuva mig på 3 bitar utan att korkas innan den fastnade men den var värd det 2750g vilken fisk och vilken kille benny som hittade detta smultron  ställe det var flera fina idar som var framme, han krokade ytterligare en fisk som tyvärr slet sig.


När vi var klara för dagen hade vi tagit 5 idar över 2 kilo och 1 strax under och benny fick även några små sutare , sen fick vi nog 20 myggbet var och jag tror nog min fiske väska är full av myror.


Kommentarer

 1. det låter som ni har haft kanonkul också:) Grattis till ny regga

  SvaraRadera
 2. Det går bra nu, grattis till varsin storfisk. Är det 4 nu Benny?

  SvaraRadera
 3. En reg och en nära reg iaf

  SvaraRadera
 4. Nära Esbjörn 100g ifrån =) Annars hade det var nr 4.

  SvaraRadera
 5. Ja. Kul att ni hade så bra fiske iaf. Bara att köra igen så kommer den.

  SvaraRadera
 6. Grattis till lyckat idfiske!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg