Trevlig överraskning. ..

Blev trevligt överraskad med att jag skulle tillbringa 3 dagar till fiske under min semester nu. Valet utav resmål blev till slut halland, närmare bestämt Antorpa.  Onsdag kväll packar jag och stefan i bilen och drar ner. Jag full utav förväntan, stefan full av celsius (uppiggande dryck):)  Framme ser vi till vår glädje att våran tilltänkta plats är ledig!! Där någonstanns börjar det jäklas för mig:) Man glömmer tydligen fort väsentligt delar i sitt larmfiske så som att batterier är en färskvara:) Nåväl. Vårat mäsk och riggar kommer ut i skymningen.  Alltid lika speciell känsla att slå sig till ro i sovsäcken när man ligger vid detta mytomspunna vatten. MÄKTIGT minst sagt:) Klockan  04 dag 2 väcks jag av ett ordentligt runn. Pappa sothöna hade lyckats lokalisera min hiViz popup. Inga sura miner här inte. Ut med det igen. Pirrig utav frihetskänslan klarar jag inte hålla mig kvar i bivvyt mer än till 06 då jag börjar på frukost och riggknyt. Dag 2 går i matens och riggarnas tecken då vi provar på det mesta i rigg och betesväg för att få en känsla av vad som känns hett. Flera fiskar visar sig på och utanför mäskplaten. Go känsla med fisk inne! Vi lägger om sista gången vid 22 tiden och knyter oss sedan för kvällen. Jag väcks denna gång 03 utav ett argt skrikande siren larm som indikerar fisk. Ut rusar man i fillingar och tisha, dumt visar det sig. Kallt dom fan att drilla blev det. Huttra så Stefan skratta gott. Men efter lite bök kommer de in en sutare till håvgarnet. En hyfsat trind dam som visar sig väga goa 3720gr. Känslan är fantastisk minst sagt. Känslan sedan när man blir väckt för att en gädda råkat gapa över min lina halva vägen upp från betet är en helt annan,  knas. Min käre vän blir dessvärre utan fisk denna gången men är nog rätt nöjd med resan ändå. Antorpa lämnar sällan någon helt oberörd:-) over and out!

Kommentarer

 1. Du ser också ganska trind ut på fotot ;) Grattis till en fantastiskt fin fisk.

  SvaraRadera
 2. Bra bilder och fantastisk fisk!

  SvaraRadera
 3. Fin fisk! fina bilder. du ser ganska fin ut också ; )

  SvaraRadera
 4. I fillingarna ska det va eller inte alls.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg