Insight Genesis

Bento frågade mig om jag var plottofil idag. Jag nekade aldrig. Jag är fan plottofil. Jag skulle kunna tänka mig att ta ledigt två veckor från jobbet och åka runt och plotta sjöar i närområdet. Nu är det inte bara tjejen som tycker jag är störd. Bento också.

Att få en bild av vad som döljer sig under ytan är beroendeframkallande. I alla fall för mig.
Jag har gjort 3 fisketurer i Södra Sämsjön nu och fått fram kartan ovanför. För tillfället är jag ensam om att plotta i Sämsjön, Tror jag, för det är möjligt att spela in plottar och inte ladda upp dom offentligt. Jag ser det som en självklarhet att dela med mig av mina djupkartor till andra som fiskar i de vatten som jag gör. Varför skulle jag inte göra det?

För ett par veckor sedan var jag på Skene Järn. Jakob från Navico var där och föreläste om Insight Genesis. Det var en väldigt bra föreläsning och det visade sig också senare att Jakob har stort sinne för service. Jag fick tillfälle att kontakta honom med ett par frågor och önskemål. Mina frågor levererades på kvällen, Svaret om att detta självklart kommer åtgärdas kom senare på kvällen och åtgärden var gjord redan morgonen efter. Tack Jacob och Navico!

Har ni ett kombilod med möjlighet att använda Insight genesis så ghör det, det är skitkul.Kommentarer

  1. Ja, galet är det. Glöm inte att köra över stubbavassen! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg