Snöstorm med en 10+-


Igår hade jag o min vapendragare Tuffsen finbesök i båten i form utan två små damer i två väääldigt stora flytoveraller. Runt 8 var vi ute i båten och snön vräkte ner över oss. Vi tacklade iordning fem spön med sillar och började långsamt trolla ut på sjön. Jag och Elin hade ena spösidan och Tuffsen o Sara den andra. Fram till strax innan tolv hade jag o Elin haft tre hugg med en kilosfisk upp då det var ännu paravan som dök. Jag gjorde ett hårt mothugg och lämnade över en go tyngd till Elin då det var hennes tur att ta den. Fisken gick tungt med flera rusningar och Elin gjorde ett bra jobb med att fighta in den. Håvningen gick som den skulle och glädjen var stor i båten när vi såg hur stor den faktiskt var. Vågen visade prick tio pannor och en halvslarvig mätning i luften sa att den va runt 106-107 cm, grymt snygg gädda i perfekt kondition!


Vinnarlaget med sitt vackra pris!


Elin är hård och ville utan tvekan ta gälgreppet o hålla den själv


Grymt snygg gädda!

Fisken högg precis när snöstormen byttes mot regnstorm så efter ytterligare 1-1,5 timme i regn o kyla gav vi upp. Tjejerna verkade vara riktigt nöjda och glada trots riktigt pissväder och dom hänger säkert med ut fler gånger förhoppningsvis blir vi mindre blöta då :) 

idag tänkte jag o Tuffsen dra ut igen men stormen satte tyvärr stopp för våra planer kul helg hursomhelst som verkligen gav oss alla blodad tand. Hoppas ni också var ute på ngt gött fiske i helgen!

Peace!Kommentarer

 1. grymt fiskat grabbar och damer, grattis!

  SvaraRadera
 2. Blickarna som gäddmadammen får från Bento, den får inga damer. :)
  Gött fiske!

  SvaraRadera
 3. Vilken fisk kan motstå Bentos blick

  SvaraRadera
 4. Vilken fisk kan motstå Bentos blick

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg