Båtmässan

Var en stund på båtmässan idag. Ganska lagom med folk så vi behövde inte trängdes någonstans.
Att gå på båtmässan är roligt då det är en stor blandning av aktiviteter och inriktningar. Från fiske, som är anledningen till att jag går, till yachter som är anledningen till att tjejen kommer följa med fler gånger. :)


Vi hade blivit inbjudna av Skene Järn som hade en väldigt stor monter i år. Dessutom representerades Entre 1 av en båt som Skene Järn hade placerat där. Det var en blå Tracker Pro Guide med Triton Specimen Group dekaler både i för och akter.


Detta var den enda Amerikanska aluminiumbåt av märket Tracker som jag såg på mässan vilket jag anser klent.
Westgear som säljer Alumacraft, som var det andra märket som jag såg, var mer aggressiva med 4-5 båtar av olika modeller på plats.

Dollarn har gått upp till runt 8,30 kr nu. Detta tvingar naturligtvis upp priserna på båtarna och det i sin tur betyder att gruppen potentiella konsumenter minskar. Då krävs det nog fan att man syns och pratar med sina kunder för att övertyga dom om att just ditt märke är det man ska välja.

Jag är i alla fall stolt över att det är min båt som representerar Tracker på båtmässan i Göteborg 2015.

På sportfiske mässan i Jönköping i mars kommer jag även då ha min båt på plats och då kommer även jag finnas där.

Jag vill passa på att tacka Skene Järn för gåvan jag fick för att jag ställde upp med båten.

Har ni möjlighet så åk till Göteborg och titta på alla flashiga båtar som visas där, det finns något för alla.

Kommentarer

  1. Va fint att du fick vara i Göteborg också med din båt Esbjörn. Ser ju också vilken er nästa båt blir om Kristin får bestämma.

    SvaraRadera
  2. Bisse har alltid rätt! Det är bara att dra ner på fiskeresorna och börja spara Esbjörn! Förövrigt kan jag bara upprepa att din båt ser fantastisk ut

    SvaraRadera
  3. Christin får nog bidra med med veckopengen också om det ska bytas upp till en mindre yacht. Tack ska ni ha för positiv feedback.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg