Första gäddorna.

Tog med barnen till sjön för att dänga lite wobbler och skeddrag mitt på dagen när vädret var som bäst. När vi sedan åkte hem var alla nöjda. Inga stora gäddor hade krokats men alla fick varsin iaf. Förutom Theodor som inte fiskade så mkt men han var nöjd att få vara med vid release-delen. Tjejerna drog sitt livs första gädda och det är ju värt att fira lite. Tyvärr fångade jag inte min gädda på det nya svartzonker zaazaa-draget utan på mitt 20 år gamla Abu admiral-spö och min gamla no-name-wobbler jag hittat i ett träd för lika många år sen. Spöt hade jag tacklat upp för sonen.
Härlig vårdag.

Kommentarer

  1. När jag tittar på fläckarna på gäddorna tror jag mer och mer på det jag misstänkte från början, att det är samma gädda, som kom upp med 2 minuters mellanrum. Dum gädda men kul för tjejerna. Måste tacka den gäddan isf, för den familjefriden den bjöd på.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg