väldigt sent men ändå :)

Bättre sent än aldrig! Jag och min kära lillebror va ute på en lite härlig resa down memory lane. Hyrde båt, skruva fast spöhållare, portabelt ekolod och gofika. Vädret var med oss när vi gav oss ut(skönt med minimal vind när man ror).

Satt i 3 beten i sjön ganska precis då de hugger på första. Samtidigt som jag tar spöt ropar bror att de hugger på spöt bakom ryggen på mig, dubbeldrill! Jag konstatera snabbt att min fisk inte är någon jätte medan brorsan nämner att hans nog är i samma kaliber. När hans fisk närmar sig båten ändras uppfattningen snabbt då fiske rusar djupt! Min fisk åker i snabbt som ögat samtidigt som brorsans fisk visar sig i ytan. GÖS utbrister vi båda samtidigt, och fin en oxå! Den hittar in i håven och vi sätter oss ner och bara brister ut i garv. Hahaha, 10 minuters Dragrodd och brorsan drar personbästa. Fantastiskt. Otroligt vacker rund gös som strax efter foto fick sin frihet åter. En gädda till hinner vi med.sen innan vädret ändrar sig och vi bestämde oss för att åka in.och ta lunch. De dröjer inte länge innan lillebror är med i båten igen tror jag ;-) 


Kommentarer

  1. Den var fin och rund om magen.

    SvaraRadera
  2. Dragrodd! det var ett tag sedan, lät härligt kul. Fin fisk.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg