Big ass in Balla

Fiskade i Ballasjön tredje till femte Juli. Karpfisket vid denna tid brukar vara början på min semester men inte i år på grund av jobb så dett blev lite kortare pass än planerat. Men redan första morgonen fick jag några typiska braxs pip från ett av larmen och tänkte fan ut å kroka av en brax kl 5.00 kommer ner till spöt fortfarande enstaka pip lyfter spöt o känner att detta är fan ingen brax! Karpen gör en rullning direkt pga djupet var endast  0.7m . Karpen kom sedan väldigt snällt så jag trodde detta var en mindre fisk men vid håvnigen drog dett i väg ordenligt och man fick börja om. Men allt gick min väg och en av sjöns stora var min o jag var lyckligast i världen denna vackra morgon. 

vikt: 16.8 kg

Kommentarer

 1. Gött jobbat petri .Grattis

  SvaraRadera
 2. Tjusigt Petri!
  Lite otur att du inte fick L:et under samma pass också ;)

  SvaraRadera
 3. Härligt när det går ensväg. Grattis!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg