Røj på Røst!!

Fisket i sommar har för min del gått helt åt skogen... Mesta tiden har lagts på karp och endast en stor gris tappad har varit resultatet på allt för många nätter.... Därför var det skönt att kunna dra till Norge och få ut mina frustrationen på några stackars torskar och äntligen få känna lite spöböj igen!

Resan begav sin mot ön røst långt ut på lofoten och vi kunde nog inte haft det mkt bättre än vi hade det. 8 dagars fiske med i princip spegelblankt hav är något man knappt kan drömma om på en ö mitt i havet, och fisket var inte sämre det! Vi körde mestadels hälleflundra på dagen och sej på kvällen/natten och resultatet var 20 flundror med topp på 185 cm och runt 200 sejar över 15 med topp på 19,4 fördelat på 12 gubbar i tre båtar. Framförallt sejfisket var helt löjligt bra och vi alla hade nog vårat bästa fiske i livet än så länge :)


Snyggt dubbelhugg med 18+


17+


Ännu ett gött dubbelhugg


Roos drog största flundran på 185 cm


Tuffsen drog största i vår båt på 129 cm


Norsken med fin spätta

 

Fina fileer


Sejpb på 18,22
Första nedsläppet på resan!


Hit kommer vi helt klart tillbaks nästa år! Nu är jag tillbaks i bivviet igen och har blankat en natt men det känns inte lika jobbigt längre när självförtroendet har fått en boost. Så inatt smäller jag nog upp årets första karp :)

Skitfiske på er!

Kommentarer

 1. Grymt fiske! Vilka anordnade resan? och vad gick det på?

  SvaraRadera
 2. Vi var ett kompisgäng från sportfiskeakademin som drog. En av killarna jobbar där som guide så vi fick nog lite billigare :) 5500 för boende o båt

  SvaraRadera
 3. Fan va nice med spegelblankt hav. Ser ut som det var en drömresa.

  SvaraRadera
 4. Grattis bento till sjukt grymt fiske

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg