Rögle dammar

Jag har bara fiskat i rögle dammar efter lek hittils. Nu skulle första försöket göras före lek. När vi kom ner så blåste det 18m/s i byarna och det skulle hålla i sig så närmaste dagarna, därför valde vi en plats där vi hade mest lä. Detta visa sig vara fel beslut då vi inte fick en endaste fisk på ca: 36 timmar. När vi hade endast 8 timmar kvar innan fiskekortet tog slut så föreslog jag ett platsbyte. vi flyttade till en mer vindutsatt plats vilket skulle löna sig. Första nappet, ca 3 timmar efter platsbytet var en sutare på fina 3220 gr. 20 minuter senare kom nästa napp, en braxen på 6900gr vilket var PB med 40gr. Bara ca 40 min senare fick jag nappet jag väntat på, efter en ganska odramatisk drillning fick jag min drömbraxen på 7240gr. Därmed blev resan fulländad.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg